E-mail: office@krcomp.com Tel: 0784630034

KRcomp

Intrare sigură și fiabilă în lumea energiilor regenerabile. Sistem solar pentru o casă familială celor care doresc o factură de energie electrică de 0 lei.

RENEWEN-ECO K&R

Panou Fotovoltaic

Panou Fotovoltaic

Panoul fotovoltaic este pe primul loc în lista sistemelor solare. În funcție de tipul și numărul de panouri depinde, cât de multă energie solară vom putea "capta", ceea ce va direcționa, la rândul său la cantitatea de energie electrică pe care o putem furniza gospodăriei.

invertor

Invertoare

Chiar dacă panoul fotovoltaic produce energie din lumina soarelui, tot nu avem nimic de-a face cu această energie. Curentul direct rezultant trebuie mai întâi convertit la curent alternativ, aceasta este funcția invertorului.

tigo gateway

Accesori

Un sistem solar de ultimă generație nu valorează prea mult, dacă nu este montat corect. În plus, normele de protecție ne obligă să fixăm panourile fotovoltaice numai cu cele mai fiabile structuri de susținere.

Cum funcționează?

Celulele panoului fotovoltaic absoarbe o parte din lumina care îl iluminează. Aceste particule se numesc fotoni. Fiecare foton produce o cantitate mică de energie care poate fi utilizată direct sau printr-o baterie.

Atâta timp cât aceste celule sunt expuse la lumină, ele produc energie. Durata de viață a materialelor utilizate la fabricarea panourilor este de cel puțin 20 de ani.

0
Garanție de până la 20 de ani la KRcomp

Consumul de o lună, dimensiunea estimată a sistemului , perioada de amortizare, și cât de mult contribuie la reducerea emisiilor de dioxid de carbon.

1 RON
factura
1 kWp
Putere instalata
1 ani
randamentul investițiilor.

Bine de știut

Dacă sunteți curioși câți bani puteți economisi, iată.

Statistica poluării mediului înconjurător și consecinţele în viața de toate zilele.

Echipa de experți a companiei K&R (krcomp) este fericită să vă sfătuiască. Am dori să fie cât mai ușor și cât mai simplu alegerea.

solar panel poly

Care sunt diferitele tipuri de panouri fotovoltaice?

Conform tehnologiei lor de fabricație, acestea sunt fabricate din două tipuri de structuri celulare. Următoarele două tipuri de panouri cristaline sunt liderii de piață:

Panourile fotovoltaice monocristaline (mono-siliciu sau silicon unic):

Ce trebuie să știți despre structura monocristalină? Mai întâi, celula monocristalină solară constă în celule monocristaline. Aceste celule eficiente funcționează cu eficiență de la 14 la 19%. Prin urmare, panourile fotovoltaice, care sunt realizate din mono-siliciu  sunt cel mai frecvent utilizate și cele mai eficiente. Aceste panouri sunt mai scumpe decât panourile policristaline. Sunt recomandate pentru lumina directă a soarelui, pentru o performanță maximă.

Este foarte ușor să le recunoașteți după aspect, înfățișare și culoarea lor uniformă. Aceste calități sunt datorate purității ridicate și de calitate al siliconului. Panourile monocristaline produc de patru ori mai multă energie decât alte tipuri de panouri, sunt durabile și pot primi până la 25 de ani de garanție. 

solar panel monoPanouri fotovoltaice policristaline (poli-siliciu):

Deoarece celulele solare policristaline sunt mai ușor de produs, iar procesul de producție este mai rapid, din privința preț-calitate, gama poate concura cu ușurință cu alte tipuri de panouri.
Aceste panouri sunt recomandate pentru locurile în care se poate utiliza lumina difuză, prin urmare, este o alegere excelentă pentru clădirile rezidențiale, comerciale și industriale.
Aceste panouri sunt mai puțin rezistente la căldură decât panourile monocristaline, prin urmare acestea sunt mai puțin eficiente la temperaturi mai ridicate.

 

CE ESTE DIFERENȚA DINTRE DIMENSIUNILE CELULELOR PANOURILOR FOTOVOLTAICE?
Dacă doriți să instalați un panou fotovoltaic, iată câteva descrieri de dimensiuni, care vă pot fi utile:

Panouri fotovoltaice cu 72 celule:

Celulele solare cu 72 de celule sunt utilizate mai frecvent la rețele mari și sunt potrivite pentru proiecte private. Cele cu 72 de celule sunt mai mari și produc mai multă energie decât cele 60 de celule.

 

Panouri fotovoltaice cu 60 celule:

Cele mai frecvente celule solare sunt cele cu 60 de celule, care de cele mai multe ori sunt montate pe clădiri rezidențiale, spații comerciale și industriale..

Majoritatea panourilor fotovoltaice cu 60 de celule au o dimensiune de 1,6m x 1m, iar puterea este între 270 și 320+ wați. Greutatea medie a modulelor cu 60 de celule este de 19 kg.

 Panouri fotovolaice mici:

Celulele solare mici sunt utilizate mai mult pentru lămpi, ceasuri, laptopuri, camere de luat vederi, etc. Avantajul panourilor fotovoltaice mici este că sunt ieftine și ușor de utilizat.

Cel mai important element al sistemelor solare pentru  alimentare rețea este invertorul. Sarcina sa principală este transformarea curentului continuu generat de celulele solare în curent alternativ, cu tensiune și frecvență corespunzătoare rețelei de utilități. Cu toate acestea, invertoarele de ultimă generație fac mult mai mult decât atât, optimizează generarea de energie, îndeplinesc funcții de siguranță și protecție, asigură colectarea datelor și monitorizarea de la distanță și chiar controlează o parte din consumatorii proprii atunci când este necesar.La achiziționarea unui sistem pentru  alimentare rețea, asigurați-vă că selectați un invertor acceptat de furnizorul de servicii.

Din ce moment contorul de electricitate este înlocuit cu un contor de electricitate bidirecțional, nici dispozitivul invertor nu poate fi de oricare.Puteți acuza furnizorul de servicii de neîncredere, dar nu uitați, curentul electric returnat altcineva îl va folosi undeva, prin urmare, trebuie să fie în mod constant în măsură să producă calitatea și caracteristicile rețelei de energie electrică.

Un invertor de putere fluctuant poate trimite curent mai slab sau mult mai puternic către sistemul electric, ceea ce poate provoca supratensiune sau defecțiune tehnică

Este recomandat să instalați invertorul într-un loc în care acesta să nu vă deranjeze, deoarece va rămâne pe perete mult timp, totodată, este recomandabil să alegeți bine înălțimea, deoarece este mai ușor de accesat nu numai pentru instalator, dar și pentru Dvs. este mai bine, dacă ecranul este la nivelul ochilor, deoarece aici puteți verifica performanța panourilor fotovoltaice și traficul generat în ultima perioadă.

Unele piese moderne au, de asemenea, o conexiune directă la internet, care poate fi vizualizată în orice moment, prin intermediul dispozitivului inteligent.
Asigurați-vă că îl instalați în loc acoperit, protejat de ploaie și umezeală, de preferință undeva în interior.

Krcomp
Select your currency
EUR Euro
×

Cart